Onze werkwijze

1. Een eerste gesprek

Bij ons begint alles met een eerste gesprek: gratis en vrijblijvend. Hoe meer informatie je ons kan verschaffen, hoe meer wij voor jou kunnen uitwerken. Na deze kennismaking bezorgen wij je een duidelijke offerte met alle mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Altijd welkom!

Onze werkwijze, stap 1

2. Analyse & ontwerp

Besluit je met ons in zee te gaan? Super! Wij maken vervolgens een degelijke analyse, een goed functioneel en aantrekkelijk grafisch ontwerp, een duidelijke structuur.

Alles wordt stap voor stap met jou doorgenomen en besproken. Natuurlijk moet er steeds rekening gehouden worden met technische mogelijkheden en beperkingen. Tijdens deze fase zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Feedback is dus essentieel!

Onze werkwijze, stap 2

3. Technische uitwerking & algemene opvolging

Na jouw goedkeuring, beginnen we met de technische uitwerking. Indien gewild zorgen we voor webruimte, domeinnaam, e-mail adressen, etc.

Verder bespreken we met jou de opvolging: Hoe maken we je website kenbaar? hoe zal ze onderhouden worden? Er is niets leukers dan te kunnen volgen wie er je site bezoekt en feedback te krijgen van allerlei mensen. Dat maakt uiteindelijk je website tot een succes!

Onze werkwijze, stap 3

4. Onderhoud & toekomst

Je website is live! Wil je verder onderhoud, een gedetailleerde opvolging of intensieve bekendmaking? Misschien wil je na een tijd een nieuwe frisse look of extra functionaliteit? Laat ons zeker iets weten, want daar kunnen we ook in bijspringen!

Zo werken we samen, stap voor stap, naar een succesvol product dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet!

Onze werkwijze, stap 4

Portfolio

Van der Aa Fotografie Van der Aa Fotografie Parochie Kortenbos Parochie Kortenbos Birgit en Martijn Birgit & Martijn Het BBQ huis Het BBQ huis